• hae
  • hae

Nā Wahine Heatless Curling Rod Headband

Inā makemake ʻoe i nā curl nani, e hoʻāʻo i kēia Women heatless curling Rod headband!ʻO nā mea a pau āu e hana ai, ʻo ia ke kāʻei i kou lauoho a puni ka 100% Mulberry silk headband a moe i loko, a kali paha a maloʻo loa kou lauoho no ka lauoho luscious.

ʻAʻole ʻo ka wela kou hoaaloha i ka wā e pili ana i ka hoʻolāʻau lauoho, a me ka hoʻohana ʻana i ka wela nui hiki ke waiho i kou lauoho maloʻo, ʻino, a ʻano palai loa.He paʻakikī paha ka loaʻa ʻana o nā curl me ka wela ʻole, akā hōʻike kēia mau wahine heatless curling rod headband ʻaʻole pono ʻoe e kaumaha i ke olakino lauoho no ka wili kūpono.

ʻO kēia mau ʻano wahine heatless curling rod headband e hoʻokuʻu i kou lauoho mai ka pulu a maloʻo, e hana ana i nā ʻano hou, e hoʻololi hou i kou ʻano no nā hopena lōʻihi.Ma muli o ke ʻano o kou lauoho, ʻo ka hoʻokuʻu ʻana i kāu ʻano curls wela ʻole i ka pō ʻo ia hoʻi ke kau ʻana i kou lauoho hiki ke mau i nā lā.

Nui nā ala ʻokoʻa e hiki ai iā ʻoe ke hele, pono paha kekahi o ia mau hana e loaʻa ai nā curls kūpono.

Inā he lauoho pololei kou, ʻO ka mua, e hoʻopili i kāu mea hoʻomaʻemaʻe punahele i ka lauoho pulu a hoʻopaʻa.

A laila, e lawe i kahi ʻāpana liʻiliʻi o ka lauoho e pili kokoke ana i kou alo a hoʻopaʻa iā ia i ke poʻo. ʻO ka lauoho ma ke kua o ke poʻo i loko o ke poʻo.

E hoʻomaʻamaʻa paha kēia ʻano hana, akā ke loaʻa iā ʻoe ke kau ʻana, e lilo ʻoe i mea hoʻohui. ʻO ka poʻe me ka lauoho 3A-4C no ka mea e kōkua ana i ka laka ʻana i ka makū a wehewehe i kēlā mau curl luscious, kūlohelohe.
     


Ka manawa hoʻouna: Mar-30-2022