• hae
  • hae

Pehea e hoʻomaʻemaʻe ai i nā pā moe?

Manaʻo ʻia e wehe i nā pale a me nā quilts no ka disinfection a me ka hoʻomaʻemaʻe.Aia i loko o ka lole disinfectant nā bactericides maikaʻi a paʻa, maikaʻi loa i ka sterilization, ʻaʻole e hōʻeha i ka ʻili, ʻaʻole e hōʻino i nā lole, a wehe maikaʻi i nā mea ʻala.

1. I ka maloʻo ʻana o nā lau, e hoʻopili i ka mea holoi wai mua no ka holoi lima ʻana i nā ʻili e uhi pono i nā ʻili.Ma hope o ke kū ʻana no 5 mau minukehoʻohui i ka mea holoi lole no ka holoi mau.

2. Inā 'a'ole hiki ke wehe 'ia ka pila ma ke 'ano o luna, a laila

(1) ʻO ka pulupulu keʻokeʻo maʻemaʻe, ke olonā, a me nā pale moe polyester: e hoʻohui i 1 ʻōmole (e pili ana i 40 grams) o ka ʻupena lole keʻokeʻo i hoʻopaʻa ʻia (e pili ana i 600g kikoʻī) i kēlā me kēia hapalua o ke kīʻaha wai (e pili ana i 2 lita), hoʻoulu maikaʻi, a hoʻomoʻa. i loko o ka moena no 30 mau minuke, holoi maikaʻi.

Hiki ke hoʻolōʻihi ʻia ka manawa hoʻomaha e like me ka mea e pono ai.Inā ʻaʻole i wehe ʻia nā ʻōpala ma hope o 2 mau hola, e lawe i waho i nā ʻāpana, e hoʻohui i nā lole keʻokeʻo i ke kīʻaha , e hoʻoulu maikaʻi, e hoʻokomo i nā ʻāpana i loko o nā ʻāpana a hoʻomau i ka hoʻoulu ʻana, ʻaʻole ʻoi aku ka nui o ka manawa hoʻoulu ʻana ma mua o 6 mau hola.

(2) ʻO nā pepa moe keʻokeʻo o ka waihoʻoluʻu a i ʻole nā ​​​​mea ʻē aʻe: e kau i nā ʻāpana moe i loko o ke kīʻaha, e hoʻopaʻa i ka ʻāpana ʻeleʻele i lalo o ke kīʻaha, a hoʻohana i nā lole kala e hoʻopaʻa i ka ʻupena (ma kahi o 600g ka nui) ka pāpale ʻōmole e ana i 1 / 4 o ka pāpale omole (e pili ana i 10g) o ka waihoʻoluʻu lole waihoʻoluʻu Epa maʻemaʻe a me 1/4 omole pāpale (ma kahi o 10g) kola maʻemaʻe, e ninini ma luna o ka lepo, e uhi i ka ʻeleʻele me nā ʻāpana ʻē aʻe o ka pepa, e pale. mai ka maloʻo ʻana, e kū no 2 hola, a holoi maʻemaʻe.Inā ʻaʻole i wehe ʻia ka ʻili ma hope o 2 mau hola, hiki iā ʻoe ke hoʻolōʻihi i ka manawa kū i ka pō.

Nā mea e mālama ai:

1. ʻO ke kala kala o nā lole keʻokeʻo e kūpono i ka pulupulu keʻokeʻo, ke olonā, ka polyester, ka polyester-cotton, ka pulupulu a me nā lole olonā.Mai hoʻohana ia mea ma luna o nā lole waihoʻoluʻu, e komo pū ana me nā kāʻei keʻokeʻo keʻokeʻo, nā kumu keʻokeʻo keʻokeʻo, a me ka paʻi ʻana keʻokeʻo.Silk wool spandex nylon a me nā lole bleachable non-chlorine, mai hoʻohana pololei i ka hopena kumu.

2. ʻAʻole kūpono nā lole kala no nā lole maʻalahi a me nā lole hoʻomaʻemaʻe maloʻo.E hōʻalo i ka hoʻopili ʻana me nā pihi metala, nā zippers, nā mea metala, a me nā mea ʻē aʻe ma ka lole i ka wā e hoʻohana ai, a pale i ka lā pololei.


Ka manawa hoʻouna: Mei-25-2022